Hatting Logotype
  • Våre produkter
    • Alle produkter
    • Rundstykker
    • Tilbehørsbrød
    • Hamburgerbrød
    • Pølsebrød
    • Glutenfritt
  • Bærekraft
  • Inspirasjon
    • 5 enkle grep for å redde mat
    • 10 tips for å bruke opp brødrestene
    • Kokkens beste grilltips
    • 5 baketips for perfekt grovbakst
    • Matpakketips
    • Digg klimatiltak
  • Oppskrifter
  • Om Hatting
  • Kontakt
    • Pressekontakt
    • Reklamasjon
    • Kontakt oss
  • Våre produkter
    • Alle produkter
    • Rundstykker
    • Tilbehørsbrød
    • Hamburgerbrød
    • Pølsebrød
    • Glutenfritt
  • Bærekraft
  • Inspirasjon
    • 5 enkle grep for å redde mat
    • 10 tips for å bruke opp brødrestene
    • Kokkens beste grilltips
    • 5 baketips for perfekt grovbakst
    • Matpakketips
    • Digg klimatiltak
  • Oppskrifter
  • Om Hatting
  • Kontakt
    • Pressekontakt
    • Reklamasjon
    • Kontakt oss
© Lantmännen Unibake 2020 | Hatting en del av Lantmännen
  1. Oppskrifter

Kategori
Måltidstype
33 matching results
New

Fylte hvitløksbaguetter med spicy kylling, kokos og sriracha

20 minutter
New

Sandwich med kremost og skinke

5 minutter
New

Fullkorn møllehjul med spinat, feta og stekt egg

15 minutter
New

Ovnsbakt ratatouille

60 minutter

Avokadotoast med posjert egg

10 minutter

Brødpudding av brødrester

Pølsebrødpanini

Brødomelett

Steam buns med guacamole og stekte grønnsaker

Steam buns med kylling og kokosdressing

Veganske steam buns med pulled aubergine

Steam buns med spicy tempuratorsk

Taco med steam buns

Koreansk beef bulgogi i steam buns

Gua bao ribbe i steam buns

Rødbetsuppe med hvitløksfylt brytebrød

Boeuf Bourguignon med hvitløksbaguetter

Bánh mì i pitabrød

Pitabrød med bønnesalat

Pita med tunfisksalat

Pita med grillet kylling og avokadotzatziki

  • 1
  • 2
Loading...
Snarveier

Kontakt oss
Reklamasjon
Våre produkter
Cookie policy
Privacy policy
Manage cookies

Om Hatting

Hatting Bageri ble grunnlagt i den danske byen Hatting på Jylland i 1947 og er tuftet på dansk baketradisjon. Vi baker rundstykker, tilbehørsbrød, pølse- og hamburgerbrød. Siden 1970 har vi bakt pølse- og hamburgerbrød på Langhus, mens vi siden 2020 har et moderne bakeri med egen surdeigsproduksjon og steinovn i Lier utenfor Drammen. 

Om Lantmännen Unibake

Hatting eies av Lantmännen Unibake, et globalt bakerikonsern med 6.000 ansatte og bakerier i 16 land. I Norge er det rundt 150 ansatte. Selskapet eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder. Vi er altså involvert i hele verdikjeden – fra jord til bord. 

© Lantmännen Unibake 2020 | Hatting en del av Lantmännen