Enklere hverdag med Tin & Spis i matpakken

Med ferdigstekte Tin & Spis-produkter i fryseren har du alltid ferskt brød til matpakken og er forberedt på det meste i en travel hverdag.

Matpakketips med Tin & Spis

  • Matpakke rett fra fryseren: Tin & Spis-produkter kan smøres i halvtint tilstand og tiner i matboksen. Du slipper å kaste brød siden du tar opp akkurat så mye du trenger. Samtidig holder matpakken til barna seg bedre i sekken frem til lunsj.
  • Rask og god turmat: Tin & Spis er perfekt på tur. Plukk med deg så mange rundstykker du trenger fra fryseren, legg dem i en pose eller matboks og legg på ønsket pålegg når du er sulten. Eller du kan lage en god matpakke på forhånd og nyte det ferske, saftige brødet og naturen.
  • Enkelt for sultne skolebarn: Legg noen frosne ciabattaer i en tett plastpose om morgenen. Når sultne barn kommer hjem fra skolen om ettermiddagen er brødene lett tilgjengelige og de kan enkelt smøre seg et raskt måltid.
  • Forberedt på blodsukkerfall: Med et Tin & Spis-rundstykke i veska eller sekken har du alltid et mellommåltid når blodsukkeret faller.
  • Mat i farta: Når det ikke blir tid til felles middag i en travel hverdag, kan familiemedlemmer smøre seg et par ciabattaer mellom skole, jobb og fritidsaktiviteter.
  • Grovt brød kresne barn liker: Tin & Spis grov ciabatta er helt uten hele korn til tross for 62 prosent grovhet. Dette gjør det lettere å imøtekomme barnas preferanser.

Sjekk ingrediensliste og produktinformasjon for Tin & Spis

Tre dager i romtemperatur

Tin & Spis-ciabattaene holder seg godt i romtemperatur så lenge de oppbevares i tett plastpose. Sjekk brødene før du kaster dem for de er ofte gode lenger enn tre dager på benken.

Fryses ned rett etter steking