Om Hatting

Historie

Alltid nybakt - siden 1947

Det dufter nybakt utenfor Hatting sine to bakerier i Norge. På Langhus sør for Oslo lager vi de gode pølse- og hamburgerbrødene du får kjøpt i butikker over hele landet. I Lier utenfor Drammen baker vi blant annet noen av rundstykkene du finner i frysedisken. Vi er lidenskapelig opptatt av god bakst og jobber hele tiden for å kunne gi deg de ferske bakervarene du vil ha.

Hatting Bageri ble grunnlagt i den danske byen Hatting på Jylland i 1947. Den gang bakte vi kavringer og lagkakebunner, mens vi i 1980 begynte å bake brød som fryses ned direkte etter steking. Slik holder brødene seg ferske og saftige. Nå er vi en av Europas ledende brødvareprodusenter.

Med dansk lidenskap i Norge

Hatting er tuftet på dansk baketradisjon og hovedproduksjonen skjer fortsatt i Danmark. Men med to bakerier i Norge, er en stor del av produktene våre også norskproduserte. Vi er stolte av å kunne tilby kortreiste alternativer fra Lier. Derfor pryder slagordet “Bakt med dansk lidenskap i Norge” posene derfra.

En del av Lantmännen Unibake

Hatting eies av Lantmännen Unibake-konsernet, med i alt 6.000 ansatte i over 20 land og hovedkontor i København. I Norge er vi om lag 150 ansatte. Les mer på lantmannen-unibake.no.