Alltid nybakt – siden 1947

Hatting Bageri ble grunnlagt i den danske byen Hatting på Jylland i 1947 og er tuftet på dansk baketradisjon. De fleste av produktene våre bakes fortsatt i Danmark, men med to bakerier i Norge, har vi også en del kortreiste bakervarer bakt i Norge.

På Langhus sør for Oslo dufter det ofte nybakt. Her har vi siden 1970 bakt de gode Hatting pølse- og hamburgerbrødene du får kjøpt i butikker over hele landet. Dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst er oppskriften på kvalitetsproduktene vi baker til deg.

Siden juni 2020 har vi også et moderne bakeri i Lier utenfor Drammen. Der lager vi vår egen surdeig, har steinovn og baker noen av Hatting-rundstykkene du finner i frysedisken – slik at du kan nyte fersk bakst når du ønsker det.

Fersk bakst uten tilsetningsstoffer

Vi baker rundstykker og andre kvalitetsbrødvarer som fryses ned direkte etter steking. Slik holder brødene seg ferske og saftige helt uten kunstige tilsetningsstoffer. 

Les mer om hvordan vi baker

Dansk lidenskap i Norge

Hatting Bageri ble grunnlagt i den danske byen Hatting på Jylland i 1947 og er tuftet på dansk baketradisjon. Hovedproduksjonen skjer fortsatt i Danmark, men med to bakerier i Norge, er en stor del av produktene våre også norskproduserte.

Vi er stolte av vår danske baketradisjon, men også glade for å kunne tilby kortreiste rundstykker fra Lier. Derfor pryder slagordet “Bakt med dansk lidenskap i Norge” posene derfra. 

Vi er eid av bønder og har to egne bakerier i Norge. Vi er med andre ord involvert i hele verdikjeden og tar ansvar fra jord til bord.

Se hvordan vi jobber med bærekraft

Helt naturlig

I Hatting er vi stolte av vår danske bakertradisjon og at vi baker rundstykker og andre kvalitetsbrødvarer helt uten kunstige tilsetningsstoffer.

Se vår reklamefilm

Eid av bønder

Hatting eies av Lantmännen Unibake, et globalt bakerikonsern med 6.000 ansatte og bakerier i 16 land. I Norge er det rundt 150 ansatte. Siden selskapet eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder, er vi involvert i hele verdikjeden – fra jord til bord. Det gir både fleksibilitet og muligheter til å produsere kortreiste bakervarer med kjent opphav og minst mulig påvirkning på miljøet.