Ovnsbakt ratatouille

Tillberedningstid

60 minutter

Antall porsjoner

4

Ratatouille er en grønnsaksstuing fra Provence i Frankrike og en perfekt rett for deg som er glad i grønnsaker. Stek gjerne opp saftige hvitløksbrød for å toppe måltidet.

New

Tillberedningstid

60 minutter

Antall porsjoner

4

Ratatouille er en grønnsaksstuing fra Provence i Frankrike og en perfekt rett for deg som er glad i grønnsaker. Stek gjerne opp saftige hvitløksbrød for å toppe måltidet.

Ingredienser

  • 1 pk Hatting Hvitløksbrød
  • 4 tomater i skiver
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 aubergine
  • 2 squash
  • 1 rød løk
  • 4 fedd hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts sukker
  • Salt og pepper
  • Frisk rosmarin eller frisk basilikum

Slik gjør du

Tillberedningstid

60 minutter