Hatting Logotype
  • Våre produkter
    • Alle produkter
    • Rundstykker
    • Tilbehørsbrød
    • Hamburgerbrød
    • Pølsebrød
    • Glutenfritt
  • Bærekraft
  • Inspirasjon
    • 5 enkle grep for å redde mat
    • 10 tips for å bruke opp brødrestene
    • Kokkens beste grilltips
    • 5 baketips for perfekt grovbakst
    • Matpakketips
    • Digg klimatiltak
  • Oppskrifter
  • Om Hatting
  • Kontakt
    • Pressekontakt
    • Reklamasjon
    • Kontakt oss
  • Våre produkter
    • Alle produkter
    • Rundstykker
    • Tilbehørsbrød
    • Hamburgerbrød
    • Pølsebrød
    • Glutenfritt
  • Bærekraft
  • Inspirasjon
    • 5 enkle grep for å redde mat
    • 10 tips for å bruke opp brødrestene
    • Kokkens beste grilltips
    • 5 baketips for perfekt grovbakst
    • Matpakketips
    • Digg klimatiltak
  • Oppskrifter
  • Om Hatting
  • Kontakt
    • Pressekontakt
    • Reklamasjon
    • Kontakt oss
© Lantmännen Unibake 2020 | Hatting en del av Lantmännen
  1. Oppskrifter

Kategori
Måltidstype
8 matching results

Fransk hotdog med pølse og syltet rødløk

Spicy kebabburger

Vegetarburger med halloumi

Baconburger med cheddar

Portobelloburger med grillet paprika og fetaost

Burger med blåmuggost, løkmarmelade og pepperrot

Burger med hvitløksdressing og stekte poteter

Burger med aioli, spekeskinke og glanset brød

Loading...
Snarveier

Kontakt oss
Reklamasjon
Våre produkter
Cookie policy
Privacy policy
Manage cookies

Om Hatting

Hatting Bageri ble grunnlagt i den danske byen Hatting på Jylland i 1947 og er tuftet på dansk baketradisjon. Vi baker rundstykker, tilbehørsbrød, pølse- og hamburgerbrød. Siden 1970 har vi bakt pølse- og hamburgerbrød på Langhus, mens vi siden 2020 har et moderne bakeri med egen surdeigsproduksjon og steinovn i Lier utenfor Drammen. 

Om Lantmännen Unibake

Hatting eies av Lantmännen Unibake, et globalt bakerikonsern med 6.000 ansatte og bakerier i 16 land. I Norge er det rundt 150 ansatte. Selskapet eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder. Vi er altså involvert i hele verdikjeden – fra jord til bord. 

© Lantmännen Unibake 2020 | Hatting en del av Lantmännen