Fryses ned rett etter steking
Vi baker rundstykker og andre kvalitetsbrødvarer som fryses ned hver for seg direkte etter steking. Slik holder brødene seg ferske og saftige helt uten konserveringsmidler slik at du får nystekt og fersk bakst når du ønsker det.
Alle Hatting-produkter fryses ned til minus 15-20 grader umiddelbart etter steking. Slik lukker skorpen seg om en myk og saftig kjerne. Rundstykkene og baguettene våre holder seg dermed ferske til du tiner dem eller varmer dem i ovnen hjemme.
Konserveringsmidler er ikke nødvendig for bedre holdbarhet. Nedfrysning bevarer råvarene på en god måte slik at det er unødvendig å tilsette kunstige tilsetningsstoffer. Alle råvarene vi bruker er basert på naturlige ingredienser. Tinte produkter holder seg to døgn i romtemperatur før steking.
De få e-stoffene vi tilsetter i produktene våre brukes for å sikre stabil bakst og unngå feilproduksjoner. De er alle laget av naturlige ingredienser. Dette gjør at vi sikrer minst mulig svinn av bakevarer.