Grovbakst med minst 3 kaker på Brødskala'n

Alle produktene i den grønne Grovbakst-serien fra Hatting er bakt med grove melsorter, inneholder kun naturlige råvarer og har alltid tre eller fire kaker på grovhetsskalaen.

Rundstykkene, baguettene og pitabrødene i grønne Hatting-poser er en kilde til fiber og følger nøkkelhullskravene til salt og sukker. De fleste produktene i serien er nøkkelhullsmerket, men enkelte av dem oppnår ikke nøkkelhull fordi de inneholder for høyt innhold av umettet fett fra frø, nøtter eller kjerner. Hvitløksbaguettene er ikke nøkkelhullsmerket på grunn av fett fra ekte smør.

Hatting har grove brødalternativer i alle kategorier i tråd med ønsker fra norske forbrukere og anbefalinger fra helsemyndigheterne.

Innsiktsundersøkelser viser at mange norske forbrukere ønsker å spise grovt brød og vil ha sunne alternativer for å stabilisere magen og være mette lenger. Disse forbrukerne velger ut fra grovhet og kaker på Brødskala'n, samt Nøkkelhull.

 

"Vi ønsker å guide forbrukeren gjennom butikkjungelen og hjelpe dem å ta gode valg. Velger du en grønn pose, vet du at innholdet møter våre strenge utvalgskriterier."

Elin Renbjør, markedssjef i Hatting

Produkter i Grovbakst-serien