Tilbyr sunnere alternativer i alle brødkategorier

Hatting har grove brødalternativer i alle kategorier i tråd med ønsker fra norske forbrukere og anbefalinger fra helsemyndigheter. 

Innsiktsundersøkelser viser at mange norske forbrukere ønsker å spise grovt brød og vil ha sunne alternativer for å stabilisere magen og være mette lenger. Disse forbrukerne velger ut fra grovhet og kaker på Brødskala'n, samt Nøkkelhull.

Samtidig anbefaler Helsedirektoratet grove kornprodukter i det daglige kostholdet da det er en god kilde til kostfiber. Deres anbefaling er at man bør spise 70-90 gram sammalt mel eller fullkorn per dag.

  • 10 av 19 rundstykker er merket med Nøkkelhull
  • 12 av 19 rundstykker har tre eller fire kaker på Brødskala'n

Valgfrihet i dagligvarebutikken

Hatting tilbyr grovere alternativer både om man ønsker rundstykker, pølse- og hamburgerbrød, tilbehørsbrød eller glutenfritt. Det er fordi vi ønsker å gi deg muligheten til å velge ut ifra behov og spisesituasjon når du er på butikken.

Se hele sortiementet vårt

Grovbakst: Minst 3 kaker på Brødskala'n

Alle produktene i den grønne Grovbakst-serien fra Hatting er bakt med grove melsorter og inneholder kun naturlige råvarer.

Rundstykker, baguetter og pitabrød i grønne Hatting-poser har alltid tre eller fire kaker på grovhetsskalaen. Produktene er en kilde til fiber og følger nøkkelhullskravene til salt og sukker. De fleste produktene i serien er nøkkelhullsmerket, men enkelte av dem oppnår ikke nøkkelhull fordi de inneholder for høyt innhold av umettet fett fra frø, nøtter eller kjerner. Hvitløksbaguettene er ikke nøkkelhullsmerket på grunn av fett fra ekte smør.

Les mer om Grovbakst