Tilbyr sunnere alternativer i alle brødkategorier

Hatting har grove brødalternativer i alle kategorier i tråd med ønsker fra norske forbrukere og anbefalinger fra helsemyndigheter. 

Innsiktsundersøkelser viser at mange norske forbrukere ønsker å spise grovt brød og vil ha sunne alternativer for å stabilisere magen og være mette lenger. Disse forbrukerne velger ut fra grovhet og kaker på Brødskala'n, samt Nøkkelhull.

Samtidig anbefaler Helsedirektoratet grove kornprodukter i det daglige kostholdet da det er en god kilde til kostfiber. Deres anbefaling er at man bør spise 70-90 gram sammalt mel eller fullkorn per dag.

  • 9 av 16 rundstykker er merket med Nøkkelhull
  • 10 av 16 rundstykker har tre eller fire kaker på Brødskala'n

Valgfrihet i dagligvarebutikken

Hatting tilbyr grovere alternativer både om man ønsker rundstykker, pølse- og hamburgerbrød, tilbehørsbrød eller glutenfritt. Det er fordi vi ønsker å gi deg muligheten til å velge ut ifra behov og spisesituasjon når du er på butikken.

Se hele sortiementet vårt

Grovbakst: Minst 3 kaker på Brødskala'n

Alle produktene i den grønne Grovbakst-serien fra Hatting er bakt med grove melsorter.

Rundstykker, baguetter og pitabrød i grønne Hatting-poser har alltid tre eller fire kaker på grovhetsskalaen. Produktene er en kilde til fiber og følger nøkkelhullskravene til salt og sukker. De fleste produktene i serien er nøkkelhullsmerket, men enkelte av dem oppnår ikke nøkkelhull fordi de inneholder for høyt innhold av umettet fett fra frø, nøtter eller kjerner. 

Les mer om Grovbakst-serien