Havrestykker Bjørn
420 gram
Hatting Havrestykker Bjørn er bakt i samarbeid med AXA og inneholder 22% Bjørn Havregryn. Rundstykkene er bakt i Norge med vår egenutviklede surdeig i steinovn. De er ekstra grove på Brødskala'n og er merket med Nøkkelhull. Selges i pakning: 6 stk à 70 gram. Hatting Havrestykker Bjørn får du kjøpt hos REMA 1000, Joker, Kiwi, Spar, Meny, Bunnpris, Extra, Mega og Obs, samt utvalgte Coop Marked, Matkroken og Prix.
Ingredienser
FULLKORNSHVETEMEL 33,4%, vann, HAVREGRYN 22%, surdeig 5,6% (HVETEMEL, vann), HVETEGLUTEN, rapsolje, salt, HVETEMEL, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), enzym (HVETE).Allergener
Inneholder
- Havre
- Hvete
Kan inneholde spor av
- Melk
- Mandel
- Sesamfrø
- Soyabønner
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holbarhet etter opptining er 2 dager.
Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
| Produksjonsland | Norway |
|---|---|
| Holdbarhet (dager) | 365 |
| GTIN | 07020712023961 |
Næringsinnhold
| pr. 100 gram | |
|---|---|
| Energi (kcal) | 243 kcal |
| Energi (kJ) | 993 kJ |
| Fett (g)* | 4.4 g |
| - hvorav mettet fett* | 0.7 g |
| Karbohydrater (g)* | 35.7 g |
| - hvorav sukkerarter* | 0.6 g |
| Kostfiber (g) | 6.4 g |
| Protein (g)* | 10.6 g |
| Salt (g)* | 0.9 g |