Grove hvitløksbaguetter
350 gram
Hatting Grove hvitløksbaguetter er saftige og grove baguetter fylt med deilig hvitløksfyll. Perfekt som tilbehør både til hverdags og fest. Selges i pakning: 2 stk à 175 gram. Grove hvitløksbaguetter får du kjøpt hos Meny, Mega og Obs, samt utvalgte REMA 1000, Joker, Kiwi, Spar, Bunnpris og Extra.
Ingredienser
Deig (vann, FULLKORNSHVETEMEL 25%, HVETEMEL, HVETEGLUTEN, gjær, salt tilsatt jod, rapsolje, pregelatinisert HVETEMEL, tørket surdeig av HVETE (HVETEMEL, gjær), sukker, maltet HVETEMEL, dekstrose, sukker, sukkerbetefiber, BYGGMALTEKSTRAKT (BYGGMALT, vann), antioksidant (E300)), fyll 18% (vegetabilsk olje (kokos, raps), vann, potetstivelse, hvitløksgranulat 0,5%, hvitløkspuré 0,4% (hvitløk 0,38%, salt), salt tilsatt jod, løkpulver, emulgator (E471), tørket persille, salt). Kan inneholde spor av egg, soya, melk, sennep og sesam.Allergener
Inneholder
- Bygg
- Korn som inneholder gluten
- Hvete
Kan inneholde spor av
- Egg
- Melk
- Sennep
- Sesamfrø
- Soyabønner
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.
Legg de frosne baguettene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 12-15 minutter til baguettene får en gylden farge og fyllet har smeltet. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne baguettene på rist midt i ovnen i 12-16 minutter. La baguettene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
| Produksjonsland | Lithuania |
|---|---|
| Opprinnelsesland | Litauen |
| Holdbarhet (dager) | 549 |
| GTIN | 04771033022654 |
Næringsinnhold
| pr. 100 gram | |
|---|---|
| Energi (kcal) | 298 kcal |
| Energi (kJ) | 1247 kJ |
| Fett (g)* | 14 g |
| - hvorav mettet fett* | 5.9 g |
| Karbohydrater (g)* | 33 g |
| - hvorav sukkerarter* | 1.4 g |
| Kostfiber (g) | 4.4 g |
| Protein (g)* | 7.8 g |
| Salt (g)* | 1.1 g |