Rødbetsuppe med hvitløksfylt brytebrød

Tillberedningstid

Antall porsioner

4 personer

Har du lyst å lage en skikkelig god tradisjonell ukrainsk rett? Prøv denne rødbetsuppen med Hatting hvitløksfylte brytebrød. På originalspråk heter rødbetsuppen borscht og brytebrødet pampushky. Velbekomme!

Tillberedningstid

Antall porsioner

4 personer

Har du lyst å lage en skikkelig god tradisjonell ukrainsk rett? Prøv denne rødbetsuppen med Hatting hvitløksfylte brytebrød. På originalspråk heter rødbetsuppen borscht og brytebrødet pampushky. Velbekomme!

Ingredienser

1 pk Hattiing hvitløksfylte brytebrød

Rødbetsuppe

  • Ca. 600 g rødbeter
  • 1 stor potet
  • 2 gulrøtter
  • 1 gul løk
  • 4 fedd hvitløk
  • 6 ss olivenolje
  • 1,5 liter grønnsaks- eller kyllingkraft (3 buljongterninger + 1,5 l vann)
  • 1 ts sukker
  • Ca. 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Til servering

  • Frisk dill
  • Rømme/crème fraîche

Slik gjør du