Koreansk beef bulgogi i steam buns

Tillberedningstid

Antall porsjoner

6 steam buns

Koreansk bulgogi er marinert biff i tynne skiver som egner seg perfekt til servering med fargerike grønnsaker i saftige steam buns. Bulgogi betyr direkte oversatt «mat tilberedt over åpen flamme» ettersom man i Korea gjerne griller det marinerte kjøttet på glødende trekull eller en bærbar gassgrill som settes midt på bordet. Men kjøttet kan også tilberedes i stekepannen, slik som i denne oppskriften.

Tillberedningstid

Antall porsjoner

6 steam buns

Koreansk bulgogi er marinert biff i tynne skiver som egner seg perfekt til servering med fargerike grønnsaker i saftige steam buns. Bulgogi betyr direkte oversatt «mat tilberedt over åpen flamme» ettersom man i Korea gjerne griller det marinerte kjøttet på glødende trekull eller en bærbar gassgrill som settes midt på bordet. Men kjøttet kan også tilberedes i stekepannen, slik som i denne oppskriften.

Ingredienser

  • 1 pakke Hatting Steam buns
  • 300 gram storfe biffstrimler / annen type kjøtt / vegetaralternativ
  • 2 gulrøtter
  • 1/2 agurk
  • 4-6 reddiker
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 vårløk
  • 1 chili
  • 2 ss rapsolje
  • 3 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 1 ss sesamfrø

Slik gjør du