Koreansk beef bulgogi i steam buns
Tillberedningstid
Antall porsjoner
6 steam buns
Koreansk bulgogi er marinert biff i tynne skiver som egner seg perfekt til servering med fargerike grønnsaker i saftige steam buns. Bulgogi betyr direkte oversatt «mat tilberedt over åpen flamme» ettersom man i Korea gjerne griller det marinerte kjøttet på glødende trekull eller en bærbar gassgrill som settes midt på bordet. Men kjøttet kan også tilberedes i stekepannen, slik som i denne oppskriften.
Tillberedningstid
Antall porsjoner
6 steam buns
Koreansk bulgogi er marinert biff i tynne skiver som egner seg perfekt til servering med fargerike grønnsaker i saftige steam buns. Bulgogi betyr direkte oversatt «mat tilberedt over åpen flamme» ettersom man i Korea gjerne griller det marinerte kjøttet på glødende trekull eller en bærbar gassgrill som settes midt på bordet. Men kjøttet kan også tilberedes i stekepannen, slik som i denne oppskriften.