Gua bao ribbe i steam buns

Tillberedningstid

Antall porsioner

6 steam buns

Gua bao blir ofte referert til som taiwansk hamburger og er rett og slett steam buns fylt med sprø, marinert ribbe av svin. Har du god tid, er denne klassiske gatematretten et kult alternativ til den klassiske juleribba.

Retten er også helt super med ribberester! Har du ferdigstekte ribbebiter til overs, kan du steke disse litt i stekepannen og helle på glaze. En magisk vri!

Tillberedningstid

Antall porsioner

6 steam buns

Gua bao blir ofte referert til som taiwansk hamburger og er rett og slett steam buns fylt med sprø, marinert ribbe av svin. Har du god tid, er denne klassiske gatematretten et kult alternativ til den klassiske juleribba.

Retten er også helt super med ribberester! Har du ferdigstekte ribbebiter til overs, kan du steke disse litt i stekepannen og helle på glaze. En magisk vri!

Ingredienser

  • 1 pk Hatting Steam buns
  • 600 gram ben- og skinnfri svineribbe
  • 3 ts fersk, revet ingefær
  • 3 hvitløksfedd
  • 2 buljongterninger
  • 1 chili
  • En neve saltede nøtter etter eget valg
  • Soyasaus
  • Brunt sukker
  • Fersk koriander

Slik gjør du