Over 50 år med lidenskap for pølsebrød på Langhus

Helt siden 1970 har vi bakt pølsebrød i bakeriet på Langhus sør for Oslo. Mye har skjedd siden den gang, men lidenskapen for god bakst har vi hatt med oss hele tiden.

Det som var manuell pakking av pølsebrød på 70- og 80-tallet, skjer nå automatisk. Truckene kjører av seg selv og co-bots jobber side om side med de flinke operatørene våre.

Vi baker over 50 ulike typer hamburger- og pølsebrød til dagligvare og storhusholdningsmarkedet, deriblant Hatting-produktene du får kjøpt hos REMA 1000.

Lidenskap og engasjement er viktige ingredienser i bakervarene våre. Mange av operatørene i bakeriet har jobbet hos oss i 10, 20, 30 og opptil 40 år. Det er vi utrolig stolte av!

Ricardo fra Chile | Kollega siden 1988

Denisa fra Slovakia | Kollega siden 2013

Thomas fra Langhus | Kollega siden 2001

Annaliza fra Filippinene | Kollega siden 2008

"Jeg elsker å lære nye maskiner og ikke minst å lære bort, også til kolleger i andre land."

Toril Kristiansen | Kollega siden 1981