Surdeigstykker
67 gram
Tredjegenerasjonsbakeren Gunnar Ragnarsson mener de to viktigste ingrediensene i godt bakverk er tid og kjærlighet. Hver dag bruker han sin erfaring og kunnskap i bakeriet, kombinert med et ønske om å prøve nye ting. Hatting Håndværk er en serie bakverk basert på lidenskap og stolthet. Det smaker du. Kombinasjonen av surdeig, lengre hviletid på deigen og steinovn øker aromaen og bringer smakene sterkere frem, samtidig som du får de store porene og den sprø skorpen. Selges i pakning: 6 stk à 67 gram. Surdeigstykker får du kjøpt hos Eurospar, Meny, Mega, Extra og Obs, samt utvalgte REMA 1000, Joker, Kiwi, Spar og Bunnpris.
Ingredienser
HVETEMEL, vann, tørket surdeig 3,5% (RUGMEL, surdeigskultur), rapsolje, salt tilsatt jod, sukker, fortykningsmiddel (E412), gjær, druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet HVETEMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø.Allergener
Inneholder
- Hvete
- Rug
- Korn som inneholder gluten
Kan inneholde spor av
- Sesamfrø
Håndtering og bakeinstruksjon
-18C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining
Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Produksjonsland | Denmark |
---|---|
Opprinnelsesland | Danmark |
Holdbarhet (dager) | 365 |
GTIN | 05701014069209 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 258 kcal |
Energi (kJ) | 1093 kJ |
Fett (g)* | 2.4 g |
- hvorav mettet fett* | 0.5 g |
Karbohydrater (g)* | 49 g |
- hvorav sukkerarter* | 2 g |
Kostfiber (g) | 4.4 g |
Protein (g)* | 8 g |
Salt (g)* | 1.16 g |