Artikkelnummer: 201410
Glutenfri Snackpizza
100 gram
Hatting Glutenfri Snackpizza er et perfekt mellommåltid når det skal gå raskt. Pizzaen er toppet med tomatsaus, ost, røkt skinke og salami. For best spiseopplevelse anbefales det å varme den i ovn, men den kan også varmes i mikrobølgeovn – praktisk for barn hjemme alene. Selges i pakning: 1 stk à 100 gram. Glutenfri Snackpizza får du kjøpt hos Extra og Obs, samt utvalgte Joker, Spar, Eurospar, Meny, Bunnpris og Mega.
Ingredienser
Vann, ost (laktosefri MELK), maisstivelse, røkt skinke 10% (svinekjøtt, vann, stabilisator (E1412, E450), salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E415, E407a), dekstrose, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E250)), salami 10% (svinekjøtt, bacon, salt, krydder (inkl. hvitløk), dekstrose (mais), glukosesirup (mais), konserveringsmiddel (E250), antioksidant (E301, E392), krydder- og fruktekstrakter, røyk), tomatopuré, ris (rismel, tørket surdeig av ris, fullkornsrismel), potet (potetstivelse, potetflak, potetfiber), tapiokastivelse, sukker, rapsolje, gjær, salt, psyllium, fortykningsmiddel (E415), hevemiddel (E450, E500), fruktose, olivenolje, emulgator (E471), rødvinseddik, oregano, basilikum.Allergener
Inneholder
- Melk
Kan inneholde spor av
- Inneholder ikke deklarasjonspliktige allergener
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.
Sett den frosne pizzaen på en rist og stek i forvarmet varmluftsovn på 200°C i ca 9-11 minutter. Ved over- og undervarme stek ved 220°C i ca 10-12 minutter.
Produksjonsland | Finland |
---|---|
Opprinnelsesland | Finland |
Holdbarhet (dager) | 425 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 230 kcal |
Energi (kJ) | 965 kJ |
Fett (g)* | 10 g |
- hvorav mettet fett* | 5.1 g |
Karbohydrater (g)* | 24 g |
- hvorav sukkerarter* | 3.7 g |
Kostfiber (g) | 1.5 g |
Protein (g)* | 9.4 g |
Salt (g)* | 1.9 g |
Ideell til
Lunsj
Middag
Mellom måltidene