Bygg- og havrestykker
420 gram
Bygg- og havrestykker toppet med havregryn. Bygg er et urkorn som lenge har vært odlet i Norge, og disse rundstykkene er bakt med norsk bygg og norsk havre i vårt bakeri i Lier. Vi bruker vår egen levende surdeig for ekstra god og saftig smak og baker rundstykkene i steinovnen for ekstra god skorpe. Bygg- og havrestykker er Nøkkelhullsmerket, har 4 kaker på Brødskalan, har 83% grovhet, er proteinrike og fiberrike - helt naturlig. Selges i pakning: 6 stk à 70 gram. Bygg- og havrestykker får du kjøpt hos Eurospar og Meny, samt utvalgte Joker, Kiwi, Spar og Bunnpris.
Ingredienser
Vann, FULLKORNSHVETEMEL (20,9%), HAVREGRYN (17,5%), BYGGMEL (13,4%), surdeig av HVETE, HVETEGLUTEN, brune linfrø, rapsolje, salt, HVETEMEL, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, lipase, xylanase).Allergener
Inneholder
- Havre
- Bygg
- Hvete
- Korn som inneholder gluten
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.
Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Produksjonsland | Norway |
---|---|
Opprinnelsesland | Norge |
Holdbarhet (dager) | 365 |
GTIN | 07020712021592 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 239 kcal |
Energi (kJ) | 984 kJ |
Fett (g)* | 5 g |
- hvorav mettet fett* | 0.7 g |
Karbohydrater (g)* | 33.4 g |
- hvorav sukkerarter* | 0.6 g |
Kostfiber (g) | 6.4 g |
Protein (g)* | 11.3 g |
Salt (g)* | 1 g |