Lier surdeigstykker
450 gram
Hatting Lier surdeigstykker er bakt i bakeriet vårt i Lier rett ved Drammen. Rundstykkene er ekstra store, med et rustikt utseende, store porer og sprø skorpe. De har to kaker på Brødskala'n og er toppet med blå valmuefrø og krønsjy mais for ekstra god smak. Selges i pakning: 5 stk à 90 gram. Hatting Lier surdeigstykker får du kjøpt hos Spar, Meny og utvalgte Bunnpris.
Ingredienser
HVETEMEL, vann, FULLKORNSHVETEMEL 21,1%, surdeig av HVETE 10,5% (HVETEMEL, vann), blå valmuefrø 4,2%, maisgryn 2,6%, fermentert HVETEMEL, rapsolje, salt, melbehandlingsmiddel (E300), gjær, tørket surdeig av HVETE, enzym (HVETE), glukose.Allergener
Inneholder
- Hvete
Kan inneholde spor av
- Melk
- Mandel
- Sesamfrø
- Soyabønner
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holbarhet etter opptining er 2 dager.
Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 14-16 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 14-17 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Produksjonsland | Norway |
---|---|
Holdbarhet (dager) | 365 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 255 kcal |
Energi (kJ) | 1044 kJ |
Fett (g)* | 4.1 g |
- hvorav mettet fett* | 0.6 g |
Karbohydrater (g)* | 41.1 g |
- hvorav sukkerarter* | 1.1 g |
Kostfiber (g) | 5.9 g |
Protein (g)* | 8.8 g |
Salt (g)* | 1.3 g |
