Flerkornstykker

Flerkornstykker er toppet med havregryn, sesamfrø, hirsefrø, linfrø, bokhvete og solsikkekjerner som gjør rundstykkene gode og rike på smak. Rundstykkene er bakt med dansk lidenskap i vårt bakeri i Lier i Viken. Her har våre dyktige bakere lang erfaring med godt bakehåndverk. Flerkornstykker er laget med levende surdeig og bakt i steinovn som gir et saftig rundstykke med en sprø og god skorpe.

Artikkelnr: 201202
Produktinfo
Nyhet
Flerkornstykker

Ingredienser

Hvetemel, vann, fullkornshvetemel (8,3%), frøblanding (5%) (linfrø, sesamfrø, havregryn, hirsefrø, solsikkekjerner, bokhvete), havregryn (4,5%), sammalt rug (4,5%), maltet hveteflak, surdeig av hvete, vegetabilsk olje (raps), hvetegluten, salt, byggmaltekstrakt, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, lipase, xylanase). Kan inneholde spor av melk, soya og mandel.

Bakeinstruksjon

Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. eller Varm opp ovnen til 210°C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering.