Hatting Baguette med hvitløk er en saftig og smakfull baguette med innbakt hvitløk og persille. Den har en tynn, sprø skorpe og myk kjerne og er perfekt som tilbehørsbrød til italienske retter, kylling og fisk. Husk å smøre på smør eller margarin for den beste spiseopplevelsen. Selges i pakning: 1 stk à 105 gram. Glutenfri baguette med hvitløk får du kjøpt hos REMA 1000, Eurospar, Meny, Mega, Extra og Obs, samt utvalgte Joker, Kiwi, Spar og Bunnpris.

Ingredienser
Maisstivelse, vann, tapiokastivelse, fullkornsrismel, hvitløkspulver 3,5%, surdeigspulver (ris), rapsolje, rismel, fortykningsmiddel (E464, E415, E412), gjær, potetfiber, laktosefritt melkepulver, salt, fruktose, psyllium, tørket persille.
Bakeinstruksjon
Legg den frosne baguetten på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 9-11 minutter. Steketiden forkortes noe dersom baguetten er tint eller ovnen er forvarmet.
Næringsinnhold pr. 100 g
Energi | 995 kJ |
Kcal | 238 kcal |
Fett | 3,8 g |
- hvorav mettet fett | 0,4 g |
Karbohydrater | 47,4 g |
- hvorav sukkerarter | 1,1 g |
Kostfiber | 4,4 g |
Protein | 2,4 g |
Salt | 1,2 g |