Artikkelnummer: 219933

Kanelsnegle

340 gram

Hatting Kanelsnegle gir den nybakte følelsen hjemme. En klassiker innen dansk wienerbakst, med 24 lag wienerdeig og smaksrikt kanelfyll. Perfekt til kaffepausen, helgefrokosten og når du får gjester på besøk. Hatting Kanelsnegle bakes raskt ferdig hjemme slik at du alltid har tilgang til nybakt. Selges i pakning: 4 stk à 85 gram. Hatting Kanelsnegle får du kjøpt hos alle Meny og Eurospar og i utvalgte Joker, Kiwi og Bunnpris.

Ingredienser

HVETEMEL, vann, vegetabilske oljer (palme, raps, kokos), sukker, pasteuriserte EGG, HVETEGLUTEN, gjær, sirup (roesukker, rørsukker, glukose), kanel, overflatebehandlingsmiddel (E953), salt, modifisert stivelse, aprikoskjerner, emulgator (E471), mysepulver (MELK), SKUMMETMELKSPULVER, stabilisatorer (E404, E450(iii), E339(ii), E451(i)), maltet HVETEMEL, stivelse, geleringsmiddel (E406), melbehandlingsmiddel (E300, amylase, xylanase, transglutaminase), pasteurisert EGGEHVITEPULVER, surhetsregulerende middel (E330), aroma, MELKEPROTEIN, fargestoff (E160a(iii)), vitamin A. Kan inneholde spor av sesamfrø, mandel, pekan-, pistasj- og hasselnøtter.

Allergener

Inneholder
  • Melk
  • Egg
  • Hvete
  • Korn som inneholder gluten
Kan inneholde spor av
  • Mandel
  • Hasselnøtt
  • Pekannøtt
  • Sesamfrø

Håndtering og bakeinstruksjon

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Forvarm ovnen til 190-200 grader varmluft. Legg de frosne kanelsneglene i ovnen på bakepapir. Stek i ca 18 minutter. Kanelsneglene er ferdige når de er gylne. Stektid og temperatur kan variere noe fra ovn til ovn. De bør spises innen 24 timer. Dekorer evt. med melisglasur.

Produksjonsland Denmark
Opprinnelsesland Danmark
Holdbarhet (dager) 456
GTIN 05701014073312

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 449 kcal
Energi (kJ) 1871 kJ
Fett (g)* 29 g
- hvorav mettet fett* 12 g
Karbohydrater (g)* 40 g
- hvorav sukkerarter* 17 g
Kostfiber (g) 1.9 g
Protein (g)* 6.1 g
Salt (g)* 0.35 g
DK-SBS-1080x1080-Kanelsnegle
dannebrologo
Ideell til
Frokost Lunsj Mellom måltidene