Håndværk hvitløksciabatta Done
Artikkelnummer: 201402

Hvitløksciabatta

I Hatting Hvitløksciabatta bruker vi råvarer som hvitløk, ekte smør, surdeig og olivenolje. Dette gir en saftig ciabatta med sprø skorpe og en unik smaksopplevelse. Selges i pakning: 2 stk à 175 gram.

Ingredienser

Baguette: HVETEMEL, vann, RUGMEL, olivenolje 1,6%, salt tilsatt jod, semule durum (HVETE), surdeig av HVETEKLI (HVETEKLI, startkultur), tørket surdeig av RUG, maltet HVETEMEL, maltet BYGGMEL, surhetsregulerende middel (E330, E270, E260), emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300). Fyll 19%: smør (MELK) 14%, vann, potetstivelse, hvitløksgranulat 0,6%, hvitløkspuré 0,4 %. salt tilsatt jod, løkpulver, tørket persille.

Allergener

Inneholder
  • Melk
  • Bygg
  • Hvete
Kan inneholde spor av
  • Egg
  • Sesamfrø
  • Soyabønner
  • Sennep

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.

Produksjonsland Lithuania
1
GTIN 04771033022500

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 330 kcal
Energi (kJ) 1384 kJ
Fett (g)* 15 g
- hvorav mettet fett* 9.1 g
Karbohydrater (g)* 41 g
- hvorav sukkerarter* 2.1 g
Kostfiber (g) 2.2 g
Protein (g)* 6.7 g
Salt (g)* 1 g
Ideell til
Lunsj Middag