BATW hvitløksbaguette_fra L3 22
Artikkelnummer: 201400

Hvitløksbaguetter

350 gram

Hvitløksbaguetter er tilbehørsbrød som serveres ved siden av annen mat. Våre baguetter har sprø skorpe og er fylt med deilig smaksrikt hvitløksfyll. Baguetten har lange tradisjoner fra Frankrike med klassiske kjennetegn som formen og en sprø skorpe. Selges i pakning: 2 stk à 175 gram. Hvitløksbaguetter får du kjøpt hos REMA 1000.

Ingredienser

Baguette: HVETEMEL, vann, gjær, salt tilsatt jod, tørket surdeig av HVETE (HVETEMEL, startkultur), rapsolje, pregelatinisert HVETEMEL, sukker, maltet HVETEMEL, druesukker, sukkerroefiber, BYGGMALTEKSTRAKT, melbehandlingsmiddel (E300). Fyll 17%: margarin (kokosolje, rapsolje, vann, emulgator (E471), salt), vann, potetstivelse, hvitløksgranulat 0,5%, hvitløkspuré 0,4%, salt tilsatt jod, løkpulver, tørket persille.

Allergener

Inneholder
  • Bygg
  • Hvete
Kan inneholde spor av
  • Egg
  • Melk
  • Sesamfrø
  • Soyabønner
  • Sennep

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.

Legg de frosne baguettene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 12-15 minutter til baguettene får en gylden farge og fyllet har smeltet. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne baguettene på rist midt i ovnen i 12-16 minutter. La baguettene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Opprinnelsesland Litauen
Holdbarhet (dager) 549
GTIN 04771033022531

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 318 kcal
Energi (kJ) 1334 kJ
Fett (g)* 13 g
- hvorav mettet fett* 8 g
Karbohydrater (g)* 42 g
- hvorav sukkerarter* 1 g
Kostfiber (g) 2.1 g
Protein (g)* 7.2 g
Salt (g)* 1 g
201400  BAW Hvitløksbaguett hi-res L3 22
Ideell til
Lunsj Middag Mellom måltidene