Hvitløksbaguetter
350 gram
Hvitløksbaguetter er tilbehørsbrød som serveres ved siden av annen mat. Våre baguetter har sprø skorpe og er fylt med deilig smaksrikt hvitløksfyll. Baguetten har lange tradisjoner fra Frankrike med klassiske kjennetegn som formen og en sprø skorpe. Selges i pakning: 2 stk à 175 gram. Hvitløksbaguetter 2-pk fås hos REMA 1000.
Ingredienser
HVETEMEL, vann, margarin (rapsolje, kokosfett, vann, herdet rapsolje, salt, emulgator (vegetabilsk E471), surhetsregulerende middel (E300), naturlig aroma), hvitløk 1,5%, HVETEGLUTEN, salt, gjær, surdeig av HVETE 1% (vann, fermentert HVETEMEL), krydder (hvitløk, løk, pastinakk, koriander, pepper, gurkemeie, muskatnøtt, ingefær), rapsolje, sitronsaftkonsentrat, glukosesirup, krydder, melbehandlingsmiddel (E300).Allergener
Inneholder
- Hvete
Kan inneholde spor av
- Melk
- Sesamfrø
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.
Legg de frosne baguettene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 12-15 minutter til baguettene får en gylden farge og fyllet har smeltet. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne baguettene på rist midt i ovnen i 12-16 minutter. La baguettene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Opprinnelsesland | Germany |
---|---|
Holdbarhet (dager) | 1 |
GTIN | 04027453220058 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 319 kcal |
Energi (kJ) | 1341 kJ |
Fett (g)* | 11 g |
- hvorav mettet fett* | 7.3 g |
Karbohydrater (g)* | 46 g |
- hvorav sukkerarter* | 4 g |
Kostfiber (g) | 2 g |
Protein (g)* | 8 g |
Salt (g)* | 1 g |
