Flerkornstykker
Flerkornstykker er toppet med havregryn, sesamfrø, hirsefrø, linfrø, bokhvete og solsikkekjerner som gjør rundstykkene gode og rike på smak. Rundstykkene er bakt med dansk lidenskap i vårt bakeri i Lier i Viken. Her har våre dyktige bakere lang erfaring med godt bakehåndverk. Flerkornstykker er laget med levende surdeig og bakt i steinovn som gir et saftig rundstykke med en sprø og god skorpe. Selges i pakning: 6 stk à 70 gram. Flerkornstykker får du kjøpt hos Extra og Obs, samt utvalgte Mega.
Ingredienser
HVETEMEL, vann, FULLKORNSHVETEMEL 8,3%, frøblanding 5% (linfrø, SESAMFRØ, HAVREGRYN, hirsefrø, solsikkekjerner, bokhvete), HAVREGRYN 4,5%, sammalt RUG 4,5%, maltet HVETEFLAK, surdeig av HVETE, vegetabilsk olje (raps), HVETEGLUTEN, salt, BYGGMALTEKSTRAKT, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, lipase, xylanase).Allergener
Inneholder
- Sesamfrø
- Bygg
- Havre
- Rug
- Hvete
Kan inneholde spor av
- Melk
- Soyabønner
- Mandel
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fyses på nytt etter tining. Holbarhet etter opptining er 2 dager.
Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Opprinnelsesland | Norway |
---|---|
Holdbarhet (dager) | 1 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 252 kcal |
Energi (kJ) | 1051 kJ |
Fett (g)* | 4.8 g |
- hvorav mettet fett* | 0.5 g |
Karbohydrater (g)* | 39.8 g |
- hvorav sukkerarter* | 1.2 g |
Kostfiber (g) | 4.4 g |
Salt (g)* | 1.2 g |
