Glutenfrie Pølsebrød
Hatting Glutenfri Pølsebrød er deilige pølsebrød som er ferdig delte og klare til bruk til alle typer pølser. Selges i pakning: 4 stk à 65 gram. Glutenfrie pølsebrød får du kjøpt hos Eurospar, Matkroken, Prix, Mega, Extra og Obs, samt utvalgte REMA 1000, Joker, Kiwi, Spar, Meny, Bunnpris og Coop Marked.
Ingredienser
Maisstivelse, vann, rismel, modifisert tapiokastivelse, sukker, rapsolje, gjær, salt, fortykningsmiddel (E464, E412), psyllium, bambusfiber, emulgator (E471).Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevares ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Etter tining kan pølsebrødene oppbevares i uåpnet pose i opp til 48 timer. Oppbevaring i kjøleskap anbefales ikke av hensyn til brødkvaliteten.
Pølsebrødene smaker aller best når de er oppvarmet. For best resultat anbefaler vi at du pakker de fryste pølsebrødene inn i aluminiumsfolie og steker dem i forvarmet ovn på varmluftsprogram ved 180-190°C i 10-12 minutter. Dersom pølsebrødene har tint, trenger de kun 5-7 minutter i ovnen. Du kan også varme dem i folie på grillen. Husk å bruke aluminiumsfolie både under opptining og oppvarming for å beholde saftigheten i brødene. Har du mikrobølgeovn, kan pølsebrødene varmes ved 800 watt ca 50 sekunder per pølsebrød.
Opprinnelsesland | Finland |
---|---|
Holdbarhet (dager) | 1 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 280 kcal |
Energi (kJ) | 1190 kJ |
Fett (g)* | 6.5 g |
- hvorav mettet fett* | 1.1 g |
Karbohydrater (g)* | 52.4 g |
- hvorav sukkerarter* | 6.4 g |
Kostfiber (g) | 2.4 g |
Protein (g)* | 2.3 g |
Salt (g)* | 1.3 g |
