Artikkelnummer: 201787

Glutenfri baguette med hvitløk

Hatting Glutenfri Baguette med hvitløk er en saftig og smakfull baguette med innbakt hvitløk og persille. Den har en tynn, sprø skorpe og myk kjerne og er perfekt som tilbehørsbrød til italienske retter, kylling og fisk. Husk å smøre på smør eller margarin for den beste spiseopplevelsen. Selges i pakning: 1 stk à 105 gram. Glutenfri Baguette med hvitløk får du kjøpt hos Eurospar, Extra og Obs, samt utvalgte Joker, Kiwi, Spar, Meny, Bunnpris og Meny.

Ingredienser

Maisstivelse, vann, tapiokastivelse, fullkornsrismel, hvitløkspulver 3,5%, surdeigspulver (ris), rapsolje, rismel, fortykningsmiddel (E464, E415, E412), gjær, potetfiber, laktosefritt MELKEPULVER, salt, fruktose, psyllium, tørket persille.

Allergener

Inneholder
  • Korn som inneholder gluten

Håndtering og bakeinstruksjon

Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining.

Legg den frosne baguetten på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 9-11 minutter. Steketiden forkortes noe dersom baguetten er tint eller ovnen er forvarmet.

Opprinnelsesland Finland

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 238 kcal
Energi (kJ) 995 kJ
Fett (g)* 3.8 g
- hvorav mettet fett* 0.4 g
Karbohydrater (g)* 47.4 g
- hvorav sukkerarter* 1.1 g
Kostfiber (g) 4.4 g
Protein (g)* 2.4 g
Salt (g)* 1.2 g
Hatting Glutenfri Baguette med hvitløk
Ideell til
Breakfast Lunch Dinner