Artikkelnummer: 201787
Glutenfri Baguette med hvitløk
Hatting Glutenfri Baguette med hvitløk er en saftig og smakfull baguette med innbakt hvitløk og persille. Den har en tynn, sprø skorpe og myk kjerne og er perfekt som tilbehørsbrød til italienske retter, kylling og fisk. Husk å smøre på smør eller margarin for den beste spiseopplevelsen. Selges i pakning: 1 stk à 105 gram. Glutenfri Baguette med hvitløk får du kjøpt hos Eurospar, Extra og Obs, samt utvalgte Joker, Kiwi, Spar, Meny, Bunnpris og Meny.
Ingredienser
Maisstivelse, vann, tapiokastivelse, fullkornsrismel, hvitløkspulver 3,5%, surdeigspulver (ris), rapsolje, rismel, fortykningsmiddel (E464, E415, E412), gjær, potetfiber, laktosefritt MELKEPULVER, salt, fruktose, psyllium, tørket persille. Kan inneholde spor av egg og sesamfrø.Allergener
Inneholder
- Melk
Kan inneholde spor av
- Egg
- Sesamfrø
Håndtering og bakeinstruksjon
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining.
Legg den frosne baguetten på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 9-11 minutter. Steketiden forkortes noe dersom baguetten er tint eller ovnen er forvarmet.
Produksjonsland | Finland |
---|---|
Opprinnelsesland | Finland |
Holdbarhet (dager) | 425 |
GTIN | 07020712017489 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 238 kcal |
Energi (kJ) | 995 kJ |
Fett (g)* | 3.8 g |
- hvorav mettet fett* | 0.4 g |
Karbohydrater (g)* | 47.4 g |
- hvorav sukkerarter* | 1.1 g |
Kostfiber (g) | 4.4 g |
Protein (g)* | 2.4 g |
Salt (g)* | 1.2 g |

Ideell til
Frokost
Lunsj
Middag