Artikkelnummer: 201204

Ciabatta med frø

Hatting Tin & Spis Ciabatta med frø er en unik halvgrov ciabatta som kun trenger å tines før spising. Et ideelt produkt i hverdagen; kan deles og smøres kald etter ca 15 minutter tining og legges direkte i matboksen. Anbefalt tinetid før spising er ellers ca 45-60 minutter utenfor pose i romtemperatur. Holdbarhet i lukket pose er 3 dager i romtemperatur. Ciabattaen er norskprodusert og har 2 kaker på Brødskala'n. Den har mye smak, er bakt i steinovn med surdeig av hvete, linfrø og solsikkekjerner og er toppet med en god blanding av havregryn, gresskarkjerner, solsikkekjerner og sesamfrø. Siden ciabattaene selges fryst, har du alltid ferskt brød tilgjengelig i fryseren og kan ta ut akkurat så mye du trenger. Dermed kaster du mindre brød, som er bra for miljøet. Selges i pakning: 6 stk à 60 gram. Ciabatta med frø får du kjøpt hos utvalgte REMA 1000.

Ingredienser

HVETEMEL, vann, surdeig av HVETE (HVETEMEL, vann), solsikkekjerner, brune linfrø, topping 4,2% (gresskarkjerner, HAVREGRYN, solsikkekjerner, SESAMFRØ), HVETEKLI 3,1%, potetflak, hvetegluten, salt, BYGGMALTEKSTRAKT, HAVREGRYN 0,9%, tørket surdeig av HVETE, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), rapsolje, stabilisator (E450), emulgator (E471), glukose, surhetsregulerende middel (E333).

Allergener

Inneholder
  • Sesamfrø
  • Bygg
  • Havre
  • Hvete
Kan inneholde spor av
  • Melk
  • Soyabønner
  • Mandel

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevares i pose.

Kan deles og smøres kald etter ca 15 minutter tining. Anbefalt tinetid før spising er ca 45-60 minutter utenfor pose i romtemperatur.

Produksjonsland Norway
Opprinnelsesland Norway
12
GTIN 7020712021806

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 272 kcal
Energi (kJ) 1117 kJ
Fett (g)* 7.8 g
- hvorav mettet fett* 1 g
Karbohydrater (g)* 36.9 g
- hvorav sukkerarter* 2.3 g
Kostfiber (g) 4.9 g
Protein (g)* 11.2 g
Salt (g)* 1.2 g
Ciabatta med frø_mockup_hi-res
Ideell til
Breakfast Lunch In between meals