Ciabatta med frø
Hatting Tin & Spis Ciabatta med frø er en unik halvgrov ciabatta som kun trenger å tines før spising. Et ideelt produkt i hverdagen; kan deles og smøres kald etter ca 15 minutter tining og legges direkte i matboksen. Anbefalt tinetid før spising er ellers ca 45-60 minutter utenfor pose i romtemperatur. Holdbarhet i lukket pose er 3 dager i romtemperatur. Ciabattaen er norskprodusert og har 2 kaker på Brødskala'n. Den har mye smak, er bakt i steinovn med surdeig av hvete, linfrø og solsikkekjerner og er toppet med en god blanding av havregryn, gresskarkjerner, solsikkekjerner og sesamfrø. Siden ciabattaene selges fryst, har du alltid ferskt brød tilgjengelig i fryseren og kan ta ut akkurat så mye du trenger. Dermed kaster du mindre brød, som er bra for miljøet. Selges i pakning: 6 stk à 60 gram. Ciabatta med frø får du kjøpt hos utvalgte REMA 1000.
Ingredienser
HVETEMEL, vann, surdeig av HVETE (HVETEMEL, vann), solsikkekjerner, brune linfrø, topping 4,2% (gresskarkjerner, HAVREGRYN, solsikkekjerner, SESAMFRØ), HVETEKLI 3,1%, potetflak, hvetegluten, salt, BYGGMALTEKSTRAKT, HAVREGRYN 0,9%, tørket surdeig av HVETE, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), rapsolje, stabilisator (E450), emulgator (E471), glukose, surhetsregulerende middel (E333).Allergener
Inneholder
- Sesamfrø
- Bygg
- Havre
- Hvete
Kan inneholde spor av
- Melk
- Soyabønner
- Mandel
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevares i pose.
Kan deles og smøres kald etter ca 15 minutter tining. Anbefalt tinetid før spising er ca 45-60 minutter utenfor pose i romtemperatur.
Produksjonsland | Norway |
---|---|
Opprinnelsesland | Norge |
Holdbarhet (dager) | 365 |
GTIN | 07020712021806 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 272 kcal |
Energi (kJ) | 1117 kJ |
Fett (g)* | 7.8 g |
- hvorav mettet fett* | 1 g |
Karbohydrater (g)* | 36.9 g |
- hvorav sukkerarter* | 2.3 g |
Kostfiber (g) | 4.9 g |
Protein (g)* | 11.2 g |
Salt (g)* | 1.2 g |
