Artikkelnummer: 201205

Grov ciabatta

Hatting Tin & Spis Grov ciabatta er en unik grov ciabatta som kun trenger å tines før spising. Et ideelt produkt i hverdagen; kan deles og smøres kald etter ca 15 minutter tining og legges direkte i matboksen. Anbefalt tinetid før spising er ellers ca 45-60 minutter utenfor pose i romtemperatur. Holdbarhet i lukket pose er 3 dager i romtemperatur. Ciabattaen er norskprodusert, har 3 kaker på Brødskala'n og Nøkkelhull. Den er bakt med surdeig i steinovn, toppet med meldryss og er barnevennlig uten hele korn. Siden ciabattaene selges fryst, har du alltid ferskt brød tilgjengelig i fryseren og kan ta ut akkurat så mye du trenger. Dermed kaster du mindre brød, som er bra for miljøet. Selges i pakning: 6 stk à 60 gram. Grov ciabatta får du kjøpt hos REMA 1000.

Ingredienser

Vann, FULLKORNSHVETEMEL 26,6%, HVETEMEL, surdeig av HVETE (HVETEMEL, vann), HVETEKLI 2,7%, HVETEGLUTEN, potetflak, BYGGMALTEKSTRAKT, salt, maltet HVETEMEL, tørket surdeig av HVETE, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), rapsolje, glukose, surhetsregulerende middel (E333), stabilisator (E450), emulgator (E471).

Allergener

Inneholder
  • Bygg
  • Hvete
Kan inneholde spor av
  • Melk
  • Sesamfrø
  • Soyabønner
  • Mandel

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevares i pose.

Kan deles og smøres kald etter ca 15 minutter tining. Anbefalt tinetid før spising er ca 45-60 minutter utenfor pose i romtemperatur.

Produksjonsland Norway
Opprinnelsesland Norway
12

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 215 kcal
Energi (kJ) 877 kJ
Fett (g)* 1.5 g
- hvorav mettet fett* 0.2 g
Karbohydrater (g)* 36.5 g
- hvorav sukkerarter* 2.2 g
Kostfiber (g) 5.1 g
Salt (g)* 0.9 g
Grov_Ciabatta_Mockup_Lowres Ny
Ideell til
Frokost Lunsj Mellom måltidene