Grov ciabatta
Hatting Tin & Spis Grov ciabatta er en unik grov ciabatta som kun trenger å tines før spising. Et ideelt produkt i hverdagen; kan deles og smøres kald etter ca 15 minutter tining og legges direkte i matboksen. Anbefalt tinetid før spising er ellers ca 45-60 minutter utenfor pose i romtemperatur. Holdbarhet i lukket pose er 3 dager i romtemperatur. Ciabattaen er norskprodusert, har 3 kaker på Brødskala'n og Nøkkelhull. Den er bakt med surdeig i steinovn, toppet med meldryss og er barnevennlig uten hele korn. Siden ciabattaene selges fryst, har du alltid ferskt brød tilgjengelig i fryseren og kan ta ut akkurat så mye du trenger. Dermed kaster du mindre brød, som er bra for miljøet. Selges i pakning: 6 stk à 60 gram. Grov ciabatta får du kjøpt hos REMA 1000.
Ingredienser
Vann, FULLKORNSHVETEMEL 26,6%, HVETEMEL, surdeig av HVETE (HVETEMEL, vann), HVETEKLI 2,7%, HVETEGLUTEN, potetflak, BYGGMALTEKSTRAKT, salt, maltet HVETEMEL, tørket surdeig av HVETE, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), rapsolje, glukose, surhetsregulerende middel (E333), stabilisator (E450), emulgator (E471).Allergener
Inneholder
- Bygg
- Hvete
Kan inneholde spor av
- Melk
- Sesamfrø
- Soyabønner
- Mandel
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevares i pose.
Kan deles og smøres kald etter ca 15 minutter tining. Anbefalt tinetid før spising er ca 45-60 minutter utenfor pose i romtemperatur.
Produksjonsland | Norway |
---|---|
Opprinnelsesland | Norge |
Holdbarhet (dager) | 365 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 215 kcal |
Energi (kJ) | 877 kJ |
Fett (g)* | 1.5 g |
- hvorav mettet fett* | 0.2 g |
Karbohydrater (g)* | 36.5 g |
- hvorav sukkerarter* | 2.2 g |
Kostfiber (g) | 5.1 g |
Salt (g)* | 0.9 g |
