Artikkelnummer: 219929

Bygg- og havrestykker

Bygg- og havrestykker toppet med havregryn. Bygg er et urkorn som lenge har vært odlet i Norge, og disse rundstykkene er bakt med norsk bygg og norsk havre i vårt bakeri i Lier. Vi bruker vår egen levende surdeig for ekstra god og saftig smak og baker rundstykkene i steinovnen for ekstra god skorpe. Bygg- og havrestykker er Nøkkelhullsmerket, har 4 kaker på Brødskalan, har 83% grovhet, er proteinrike og fiberrike - helt naturlig. Selges i pakning: 6 stk à 70 gram. Bygg- og havrestykker får du kjøpt hos Eurospar og Meny, samt utvalgte Joker, Kiwi, Spar og Bunnpris.

Ingredienser

Vann, FULLKORNSHVETEMEL (20,9%), HAVREGRYN (17,5%), BYGGMEL (13,4%), surdeig av HVETE, HVETEGLUTEN, brune linfrø, rapsolje, salt, HVETEMEL, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, lipase, xylanase). Kan inneholde spor av soya, melk, mandler og sesamfrø.

Allergener

Inneholder
  • Havre
  • Bygg
  • Hvete
  • Korn som inneholder gluten
Kan inneholde spor av
  • Soyabønner
  • Melk
  • Mandel
  • Sesamfrø
  • Nøtter

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.

Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Opprinnelsesland Norway

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 239 kcal
Energi (kJ) 984 kJ
Fett (g)* 5 g
- hvorav mettet fett* 0.7 g
Karbohydrater (g)* 33.4 g
- hvorav sukkerarter* 0.6 g
Kostfiber (g) 6.4 g
Protein (g)* 11.3 g
Salt (g)* 1 g
5819867 Hatting Bygg-og havrestykker hi-res2
Ideell til
Frokost Lunsj Middag