Surdeig stykker_Done
Artikkelnummer: 200823

Surdeigstykker

Tredjegenerasjonsbakeren Gunnar Ragnarsson mener de to viktigste ingrediensene i godt bakverk er tid og kjærlighet. Hver dag bruker han sin erfaring og kunnskap i bakeriet, kombinert med et ønske om å prøve nye ting. Hatting Håndværk er en serie bakverk basert på lidenskap og stolthet. Det smaker du. Kombinasjonen av surdeig, lengre hviletid på deigen og steinovn øker aromaen og bringer smakene sterkere frem, samtidig som du får de store porene og den sprø skorpen. Selges i pakning: 6 stk à 67 gram. Surdeigstykker får du kjøpt hos Kiwi, Eurospar, Meny, Mega, Extra og Obs, samt utvalgte REMA 1000, Joker, Spar og Bunnpris.

Ingredienser

HVETEMEL, vann, tørket surdeig 3,5% (fermentert RUGMEL, salt), rapsolje, salt tilsatt jod, sukker, fortykningsmiddel (E412), gjær, druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet HVETEMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø.

Allergener

Inneholder
  • Hvete
  • rug
  • Korn som inneholder gluten
Kan inneholde spor av
  • Sesamfrø

Håndtering og bakeinstruksjon

-18C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining

Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Opprinnelsesland Denmark

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 256 kcal
Energi (kJ) 1083 kJ
Fett (g)* 2.4 g
- hvorav mettet fett* 0.4 g
Karbohydrater (g)* 49 g
- hvorav sukkerarter* 2 g
Kostfiber (g) 3.4 g
Protein (g)* 7.9 g
Salt (g)* 1.2 g
handvaerk_surdeig_lores01
Ideell til
Breakfast Lunch Dinner In between meals