Gourmetstykker
438 gram
Hatting Håndværk Gourmetstykker vendt i solsikkekjerner og valmuefrø er helt unike rundstykker som er toppet på begge sider - med valmuefrø på toppen og solsikkekjerner i bunnen. Rundstykkene er bakt i steinovn, noe som gir en sprø skorpe og saftig, myk kjerne. Selges i pakning: 7 stk à 63 gram. Gourmetstykker får du kjøpt hos Kiwi, Spar, Eurospar, Meny, Bunnpris, Mega, Extra og Obs, samt utvalgt REMA 1000 og Joker.
Ingredienser
FULLKORNSHVETEMEL 39%, vann, HVETEMEL, solsikkekjerner 6%, valmuefrø 3 %, HVETEKJERNER 2%, HVETEGLUTEN, salt tilsatt jod, linfrø 1%, rapsolje, gjær, sukker, BYGGMALTEKSTRAKT, RUGMEL, emulgator (vegetabilsk E472e), maltet HVETEMEL, fortykningsmiddel (E412), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø.Allergener
Inneholder
- Bygg
- Rug
- Hvete
- Korn som inneholder gluten
Kan inneholde spor av
- Sesamfrø
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holbarhet etter opptining er 2 dager.
Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.
Opprinnelsesland | Danmark |
---|---|
Holdbarhet (dager) | 365 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 265 kcal |
Energi (kJ) | 1116 kJ |
Fett (g)* | 6.8 g |
- hvorav mettet fett* | 0.9 g |
Karbohydrater (g)* | 38 g |
- hvorav sukkerarter* | 2 g |
Kostfiber (g) | 6 g |
Protein (g)* | 10 g |
Salt (g)* | 0.96 g |
