Artikkelnummer: 201410
Glutenfri Snackpizza
Hatting Glutenfri Snackpizza er et perfekt mellommåltid når det skal gå raskt. Pizzaen er toppet med tomatsaus, ost, røkt skinke og salami. For best spiseopplevelse anbefales det å varme den i ovn, men den kan også varmes i mikrobølgeovn – praktisk for barn hjemme alene. Selges i pakning: 1 stk à 100 gram. Glutenfri Snackpizza får du kjøpt hos Extra og Obs, samt utvalgte Joker, Spar, Eurospar, Meny, Bunnpris og Mega.
Ingredienser
Vann, ost (laktosefri MELK), maisstivelse, røkt skinke 10% (svinekjøtt, vann, stabilisator (E1412, E450), salt tilsatt jod, fortykningsmiddel (E415, E407a), dekstrose, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E250)), salami 10% (svinekjøtt, bacon, salt, krydder (inkl. hvitløk), dekstrose (mais), glukosesirup (mais), konserveringsmiddel (E250), antioksidant (E301, E392), krydder- og fruktekstrakter, røyk), tomatopuré, ris (rismel, tørket surdeig av ris, fullkornsrismel), potet (potetstivelse, potetflak, potetfiber), tapiokastivelse, sukker, rapsolje, gjær, salt, psyllium, fortykningsmiddel (E415), hevemiddel (E450, E500), fruktose, olivenolje, emulgator (E471), rødvinseddik, oregano, basilikum.Allergener
Inneholder
- Melk
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.
Sett den frosne pizzaen på en rist og stek i forvarmet varmluftsovn på 200°C i ca 9-11 minutter. Ved over- og undervarme stek ved 220°C i ca 10-12 minutter.
Produksjonsland | Finland |
---|---|
Holdbarhet (dager) | 425 |
GTIN | 06431903740399 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram | |
---|---|
Energi (kcal) | 230 kcal |
Energi (kJ) | 965 kJ |
Fett (g)* | 10 g |
- hvorav mettet fett* | 5.1 g |
Karbohydrater (g)* | 24 g |
- hvorav sukkerarter* | 3.7 g |
Kostfiber (g) | 1.5 g |
Protein (g)* | 9.4 g |
Salt (g)* | 1.9 g |

Ideell til
Lunsj
Middag
Mellom måltidene