Glutenfri Pølsebrød
Hatting Glutenfri Pølsebrød er saftige, myke og ferdig delte pølsebrød for de som ikke kan eller ønsker å spise gluten. Selges i pakning: 4 stk à 65 gram. Glutenfrie pølsebrød får du kjøpt hos Eurospar, Matkroken, Prix, Mega, Extra og Obs, samt utvalgte REMA 1000, Joker, Kiwi, Spar, Meny, Bunnpris og Coop Marked.
Håndtering og bakeinstruksjon
Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.
Pølsebrødene smaker aller best når de er oppvarmet. For best resultat anbefaler vi at du pakker de fryste brødene inn i aluminiumfolie og steker dem i forvarmet ovn på varmluft ved 180°C-190°C i 10-12 minutter. Dersom brødene er tint trenger de kun 5-7 minutter i ovnen. Brødene kan også varmes i folie på grillen. Bruke gjerne aluminiumfolie både under opptining og oppvarming for å beholde saftigheten i brødene. I mikrobølgeovn kan pølsebrødene varmes ved 800 watt i ca 40-50 sekunder.
Produksjonsland | Finland |
---|---|
GTIN | 06431903340261 |
Næringsinnhold
pr. 100 gram |
---|