Hatting-Glutenfri_grovt sandwichbrød_lo-res
Artikkelnummer: 201408

Glutenfri Grovt sandwichbrød

Hatting Glutenfri Grovt sandwichbrød er rikt på fiber, 100% grovt og Nøkkelhullsmerket. Sandwichbrødet er ferdig delt slik at det tiner raskt og er perfekt til frokost på travle morgener eller matpakkelaging. Perfekt å varme i brødrister. Selges i pakning: 4 stk à 85 gram.

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.

Sandwichbrødene er ferdig stekt og kan nytes direkte etter tining. Varm de gjerne i brødrister for en ekstra god smaksopplevelse. Alternativt sett de frosne brødende på en rist og stek i forvarmet varmluftsovn på 200°C i ca 6-8 minutter. Ved over- og undervarme stek på 220°C i ca 7-9 minutter.

Produksjonsland Finland
GTIN 06431901840558

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Ideell til
Frokost Lunsj Mellom måltidene