Hatting-Glutenfri_grov ciabatta_lo-res
Artikkelnummer: 201409

Glutenfri Grov Ciabatta

Hatting Glutenfri Grov ciabatta er rik på fiber, har 3 kaker på Brødskalaen og er Nøkkelhullsmerket. Ciabattaene har saftig konsistens, er toppet med valmuefrø og har mange bruksområder som blant annet sandwich, toast og tilbehør til supper og gryter. Selges i pakning: 3 stk à 120 gram.

Ingredienser

Vann, glutenfritt FULLKORNSHAVREMEL 19%, tapiokastivelse, fullkornsrismel 5%, bambusfiber 4%, potetfiber4%, fortykningsmiddel (E466, E464, E415) 3%, sukker, rapsolje, valmuefrø, gjær, salt, psyllium 1%.

Allergener

Inneholder
  • Havre
Kan inneholde spor av
  • Melk

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Holdbarhet etter opptining er 2 dager.

Ciabattaene smaker aller best når de er varme og får en gylden stekeskorpe. Sett de frosne ciabattaene på en rist og stek i forvarmet varmluftsovn på 200°C i ca 12-14 minutter. Ved over- og undervarme stek på 220°C i ca 13-15 minutter. La ciabattaene få hvile et par minutter før servering slik at varmen kan fordele seg og de får en tynn, sprø skorpe. Vi anbefaler at ciabattaene serveres umiddelbart etter hvilen, slik at de bevarer den nystekte kvaliteten.

Produksjonsland Finland
1
GTIN 06431901440178

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi (kcal) 220 kcal
Energi (kJ) 920 kJ
Fett (g)* 6 g
- hvorav mettet fett* 0.7 g
Karbohydrater (g)* 30 g
- hvorav sukkerarter* 3.9 g
Kostfiber (g) 14 g
Protein (g)* 4.8 g
Salt (g)* 1 g
Ideell til
Frokost Lunsj Mellom måltidene