Flerkornstykker_hi-res
Artikkelnummer: 201216

Flerkornstykker

Flerkornstykker er bakt i Norge, med vår egenutviklede surdeig i steinovn. De har tre kaker på Brødskala’n, saftig kjerne og sprø skorpe. Rundstykkene er toppet med havregryn, solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, hirsefrø og bokhvete, noe som gjør de ekstra gode og rike på smak. Selges i pakning: 6 stk à 70 gram. Flerkornstykker får du kjøpt hos Extra og Obs, samt utvalgte Mega.

Håndtering og bakeinstruksjon

Oppbevaring: Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fyses på nytt etter tining. Holbarhet etter opptining er 2 dager.

Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne rundstykkene på rist midt i ovnen i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Produksjonsland Norway
999
GTIN 07020712022841

Næringsinnhold

pr. 100 gram
hatting_grovbakst_flerkornstykker_mockup_hi-res Ny
Ideell til
Frokost Lunsj Middag Mellom måltidene